Sklep Blog Dystrybutorzy EN Dostępne kolory
Konto Koszyk Sklep
Dostępne kolory Blog Dystrybutorzy
EN
Wielorazowa maska filtrująca, z wymiennym filtrem - wykonanym z układu włóknin o parametrach odpowiadających klasie FFP1
Kolor
#
Tkanina

Pasek
Jak dobrać rozmiar
Rozmiary

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.urbaner.pl

  1. Informacje ogólne
    Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług poprzez Serwis.
  2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest: SMARTWEAR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, z siedzibą w Gdańsku (80-172) przy ul. Trzy Lipy 2/1.3, zarejestrowana przez Sąd Rejonowy dla Gdańsku- Gdańsk - Północ, VII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000776105, NIP: 9571114055, REGON: 382788495
  3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych stosujemy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
    1. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
    2. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego, w celu dokonania zakupu itp.
  8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o Ochronie Danych Osobowych.
  9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony